söndag 6 januari 2013

6e januari 2013

Good Morning!

Hur mår ni? Här är allt bra, sov länge åt morgonmål med familjen och nu ligger jag och kollar på Desperate Housewives. Igår hängde jag på stan med pojkvännen och shoppade lite till honom efter det var det dax att fira min gufar som fyllde år i fredags. Efter firande hämtade A mej och så hängde vi med hans vänner hela kvällen.

Idag har jag massor att göra. Skolarbeten, min bok ska läsas, det kommer tour de ski finalen på tv, min farmor fyller år, syster åker tillbaka till Åbo efter jullovet och jag ska också säga hejdå till pojkvännen som åker idag. Plus att jag vill hinna ta en pw med skön musik i mörknet. Annars då vaknade jag upp på fint humör idag så det lär nog bli en bra dag!

Hörs 


Igårkväll under gufars kalas fick jag se min bästa vän Vicki, eller egentligen min syster, inte egentligen utan min syster. Hon är precis som en syster till mej. Har kännt henne förevigt, vi har stridit, bråkat och haft våra ''tuffa dagar'' men hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv, precis lika viktig som min egen familj. 
13 kommentarer:

 1. Härligt att ha personer som betydet så mkt i ens liv!

  SvaraRadera
 2. hoppas du hinner med allt! jag har också jättemycket o göra idag:/

  SvaraRadera
 3. vad fina ni är!

  svar: hehe aa ;)

  SvaraRadera
 4. hej goding vad gör du för kul? kram

  SvaraRadera
 5. SV: Kul att du gillar den :D Ja, jag tycker också riktigt mycket om Dead by April. Föredrar dock hur det lät förr :)

  SvaraRadera
 6. Låter som du har fullt upp denna söndag.

  SvaraRadera
 7. det är en gammal bild ;) men tack! :)

  SvaraRadera