måndag 12 november 2012

Måndagen den 12e November 2012

Hej!

En stund sen sist visst? Har verkligen kännt för att blogga de senaste dagarna, jag har så mycket jag vill berätta & dela med mej här, men jag hinner helt enkelt inte. Mitt liv har gått från ''att inte ha nåt att göra'' till ''att måsta prioritera vad jag ska hinna med, vem jag ska hinna träffa och vad eller vem jag måste säga nej till'' på typ en månad. Känner att jag verkligen håller på att få sån jäkla stress. Kan inte sova, hinner inte äta ordentligt, hinner inte träna, slarvar med alla skolgrejer plus att min mage reagerar väldigt starkt på stress. Ligger hemma idag för att jag hade sån jävla magvärk hela natten, har inte sovit nåt plus att jag har hundra saker att göra idag och ett tent att skriva ikväll. 

Vid sidan om den här stressen jag tydligen är inne i nu händer det massor bra saker i mitt liv. Hänger och festar med vännerna, syrran har varit hemma och har världens finaste pojkvän. Måste bara finna ett sätt som ger tid till alla de här fina människorna. 

Det som jag tänker på idag är 
 • Få klart mitt arbete i hälsokunsap
 • Läsa på hygienpasset som jag ska tenta ikväll
 • Bli frisk från den här magvärken
 • Kunna gå på hygienpasstentet 
 • Hinna öva in danskoreografierna till julfesten
 • Bli av med den här ''jag måste hinna med'' tanken
Måste verkligen börja lägga upp scheman för mitt liv, när, vad, hur, var jag ska göra allt. Här och NU ska jag iaf svara på alla fina kommentarer! Hoppas ni har en bra dag!
6 kommentarer:

 1. Ahhw hoppas magen känns bättre snart!

  SvaraRadera
 2. Köttta på där bara, har dansjobb på lördag, ahha så måste dansa jag med!


  SV: TOPPEN! <3
  puss

  SvaraRadera
 3. Vem är din pojkvän?

  SvaraRadera