lördag 18 juni 2011

18e Juni 2011

God Morgon, sovit gott? Själv har jag sovit uselt, lade mig vid midnatt, men kunde inte sova, allt tvinnade i mitt huvve, precis allt.
Vaknade vid nio av en hemsk mardröm, som jag drömt i fyra nätter nu. Jag är på stafettkarneval uppe i Olympia Stadion tornet och hittar inte vägen ut, jag springer upp och ner för trapporna och mitt i en trappuppgång möts jag av en man som är lite mörkare i hyn, svart hår och smal. Han säger att han heter Mohammed , han vill hitta en mening med sitt liv utan sitt könsorgan och sin hjärna ( don't get it) Sen kommer han närmare och närmare och jag springer uppåt i nästa trappa men hittar fortfarande inte ut, jag bara hör fotstegen av Mohammed efter mig, han är så skrämmande, jag tror att om han nåt tag får fast mig våldtar han mig eller nåt liknande. Fan jag vill ju inte drömma nåt sånt här men drömmen bara kommer natt efter natt. När jag går ensam ute så kommer det bara upp i mitt huvve, Hi my name is mohammed.
Har ni nångång haft mardrömmar som ni inte bara kommer av med? Tips hur man kommer av med dem?

Vi hörs 


If I just could catch the nightmare, I would kill it..

1 kommentar:

  1. Ja bruka göra så att om ja har en mardröm o vaknar på natten så jag tänder ja min lilla lampa o har på den hela natten så drömmer jag inte mera åtminstone !(: du kan prova de :D

    SvaraRadera