måndag 1 oktober 2012

Skriver av mej - Falska människor

Det här är ett inlägg jag länge funderat på och velat skriva, men det har helt enkelt inte blivit av. Ett till inlägg till kategorien '' skriver av mej''. Vem vet kanske jag blir bättre på den här kategorin och lägger upp ett inlägg i veckan?

Anyways så vill jag nu berätta vad jag tycker om den ''här typen av människor''. Först, alla personer har olika sidor, med en del människor är man en person och med andra en annan. Med dina bästa vänner och familj är man kanske mest sej själv men när man hänger med personer som man inte känner så bra så drar man ju lätt på sej en ''mask'' och förvandlas plötsligt till en annan person.

När sedan ditt riktiga ''jag'' börjar skilja sej alldeles för mycket från den här masken som vi alla har, uppstår det två olika sidor av ditt jag. Du får två olika ansikten. Det här märker man väldigt lätt på människor, de första som märker det är nog vännerna. En dag är man kanske gamla vanliga ''jag'' men nästa dag är man igen en helt annorlunda person, kanske bitchen, lögnaren, bedragaren, charmaren eller helt någon annan.

Den person som är världens finaste kan ibland visa sej vara den fräckaste. Den person som man litat på kan visa sej vara den man aldrig mer vågar berätta nånting åt. But that's life. Det finns människor som tycker att sitt gamla jag helt enkelt är för ointressant och måste ändra sej helt och hållet. Belive me that's more harm than advantage.

Själv har jag lite erfarenhet av det här. Jag har litat på människor som visat sej vara värsta lögnarna. Personerna har haft fler ansikten än jag vetat om. Men har faktiskt inte stött på det på länge, vilket jag är så jäkla glad över. Jag har just nu de underbaraste vännerna som jag litar på helhjärtat, de skulle aldrig bedra mej. Hur vet jag det? Det är något man känner inom sej, man vet vem som är sann och vem som är falsk.

Jag förstår inte bara varför det finns människor som orkar slösa tid på att fundera för mycket på hur de ska vara och bete sig, det finns inom oss alla, man måste bara hitta det.

Det finns absolut inget syfte med det här inlägget, jag syftar inte på någon viss person när jag skriver. Men jag och ni vet att vi alla stött på någon falsk människa någon gång, och det känns bara bra att få skriva om något lite djupare ibland.

Vi alla är värda så otroligt mycket mer än besvikelser från människor som vi gillar. There's nothing wrong with who you are, be true to who you are!


4 kommentarer:

 1. Samma här, jag har en person som man inte har någon aning om om det hon säger är sant eller falskt:/

  Sv: Tack!

  SvaraRadera
 2. Vilket bra inlägg. Falska människor är inte kul. Min bäst vän råkade vara en sådan, coh jag fattar fortfarande inte hur hon kunde lura mig i nästan 2år.

  SvaraRadera
 3. Bra inlägg!

  Sv: tack! Det betyder verkligen!

  SvaraRadera