söndag 17 juni 2012

ILLEGAL LENGTH


Vill tipsa er med tunna, ljusa och korta fransar om en sjukt bra mascara. Maybeline's Illegal length gör fransarna längre, tjockare och svartare. Den kladdar inte ner fransarna och det lossar inte ''svarta prickar'' från fransarna som hamnar under ögat, ni vet? Ett minus med mascaran är dock att den blir snabbt gammal och så, den håller typ en månad sen märker man att den blir tjock och lite kladdig. Den går ju att använda ändå, men själv slänger jag bort den då.

Nu är jag sugen på att byta märke, har kört på maybeline länge, först lash stiletto och nu den här. Behöver mer längd än volym och färgen ska vara svart. Vill inte ha nåt som glänser eller glimmar :D


Vilken är er favorit mascara? Tipsa gärna mej om ni hittat nån bra.

7 kommentarer:

 1. alla lumenes blueberry mascaran e sjukt bra, själv använder jag den som förlänger. En dålig sak är att den är jätte vattnig första vecan man använder den, men nångång efter några veckor blir den perfekt!

  SvaraRadera
 2. Ja min förra var fin, men denna är ännu finare :)

  SvaraRadera
 3. loréal paris - Volume Million Lashes
  Den e sjukt bra! Int alls någo klimpar, förlänger och gör fransarna tjockare och svartare, dessutom en super bra borste:) Rekommenderar starkt.
  Du som ennu är stor fan av DH - så är de ju Eva Longoria som är modell för denna mascara och det är någonstans som jag läst att hon också är ett stort fan av mascaran!

  SvaraRadera
 4. jag sminkar mig nästan aldrig så kan tyvärr inte tipsa om någon!:)
  vad tycker du om min outfit idag darling?:D

  SvaraRadera
 5. Naxfactor false lash effect fusion har jag I LAJK!

  puss

  SvaraRadera
 6. men tusen tack snygging!!
  Vad ska du hitta på idag?<3
  hoppas du får en bra start på veckan i alla fall:D

  SvaraRadera
 7. godmorgon sötnos! härligt med Måndag:) har du några planer på den nya veckan :)? kramar

  SvaraRadera