tisdag 19 juni 2012

Jag läser

Tro det eller ej så har jag läst typ 8 hela böcker i hela mitt liv. Läste allaTwilight böckerna en sommar då när det var ''pop'', hade typ inget annat att göra den sommaren så jag var på landet och läste. De andra fyra böckerna jag läst har jag läst för att vi ''måste läsa en bok i modersmålet i skolan''. Har aldrig tagit en bok ur bokhyllan och börja läsa den helt av eget intresse ( förrutom den där ena sommaren då).  Jag är absolut inte intresserad av att läsa. 

Men nu fan ska det här förändras. Det är påriktigt sjukt nyttigt och viktigt att läsa och jag lyfter hatten åt alla dem som håller på med det varje dag. Jag vill bli en av er. Och jag har redan tagit första steget. Lånade fyra böcker på biblotekt igår och idag ska jag börja med en av dem. Jag har som mål att läsa typ 20-25 sidor varannan dag. 

Så berätta nu om era favorit böcker, ni vet såna som man bara inte kan lägga undan utan måste läsa och läsa vidare! TipsaTipsaTipsa!!


7 kommentarer:

 1. svar: dom e helt ljuvliga! :D men dom e så dyra så ja vet no int om ja kommer att köpa dom :)

  SvaraRadera
 2. så fin blogg du har!älskar den ;)

  ..en bra bok som jag tycker om är
  "prinsessan och mördaren"-av magnus nordin


  SvaraRadera
 3. Sarah Dessens böcker är överljuvliga sen kan jag också rekommendera Hungergames böckerna! :)

  Vilkeen mascara övervägde du dej sen till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket ((: jag tror det blir million lashes till nästa ((: men ska nog försöka pröva på alla som ni tipsade!

   Radera
 4. ja tror att du sku kunna tycka om böckerna "elsas mode" o "elsas värld" av sofi fahrman:) De finns två böcker o båda e helt superbra! Den andra boken e alltså fortsättning på den första:)Berettar om elsa, som är sveriges kändaste bloggerska :DD du mååååste läsa dom, o berätta här i bloggen va du tyckte:)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ska ta och söka upp den nästa vecka ((:

   Radera
 5. lilla ångest boken suger man blir ba fitti på den :D

  SvaraRadera