fredag 6 januari 2012

6e januari 2012

Hej

Hade en så ljuvlig kväll igår, börjde med bastu, efter det åt vi hemma gjorda hot-dogs och vid nio tiden startade vi filmen tomorrow when war began.  Så sjukt bra film, faktiskt en av de bästa jag nånsing sett! Har läst boken på nian i skolan så det blev nästan ännu roligare att se filmen efter det! Handlade altså om ett gäng ungdomar som skulle campa i bushen i australien och när de kom hem hade det blivit krig, familjerna var borta, telefonlinjerna var kapade och soldater stod bakom varje knut. Rekommenderar verkligen att ni ser den!

Nu ligger jag bara och chillar med syrran i hennes rum, hon skall snart åka iväg till stan för party för att hennes pojkvän kommer ut från militären idag, så roligt! Själv skall jag på min gufars och hans flickas kalas vis sex så före det måste jag hinna dusha och fixa mej.Skall också passa på att gokänna & svara på kommentarer snart. Vi hörs innan jag åker iväg, puss! 


Ni har frågat efter gamla bilder på mej :D Här hittade jag en från sjuan när jag och tjejjerna firade min födelsedag, känner ni igen mej?

2 kommentarer:

  1. Lika fina som vanligt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. jag har frågestund på bloggen så skicka gärna in några frågor :)

    SvaraRadera