söndag 5 februari 2012

Svar på några frågor

Har fått några frågor nu på sista tiden så tänkte svara på dem.

Vilka är dina favorit artister och skådisar?


Är sjukt dålig på att välja mina favoriter men Kate Hudson, Katherine Heigl, Eva Longoria och Tom Cruise är några av mina favoriter. Lyssnar inte på någon speciell artist utan lyssnar på det jag tycker att är bra!

Hur har Sara lagat ditt hår på den här bilden?
Hon använde locktång, ööh vet inte vad den heter men den finns i många butiker :DD

Du har ju helt sjukt bra kropp o så, hu tränar du riki? 
''Tränar'' typ tre-fyra gånger i veckan, en-två gånger jogging (på vintern när det är iskallt blir det cykling inne), zumba en gång i veckan och dans på söndag i två och en halv timme. Försöker också göra muskler varje kväll pga det är sjukt viktigt i dansen att ha allt i skick. Gör mag, rygg-, arm-, röv-, bål- och benmuskler då. Och så tänjer ja varje dag (ibland hoppar jag över det) spagatmusklerna, höftböjarna, magen och ryggen.

Va väger du/ hu lång e du o hu myky äter du på en da?
Äter typ tre-fyra gånger, moronmål (ett litet bröd med nån frukt eller sen stekt/kokat ägg), lunch ( i skolan, så mycket det nu blir ätit där) och middag (typ grönsaker, ris/pasta/potatis och fisk/kött/höna. Ibland äter jag kvällsmat också, då blir det typ en smörgås/joghurt eller sen frukter. Äter nog också massa gott emellan ibland :D Jag väger ty 51-52 och ja e 169 lång.

Vilka är dina bästa vänner?
De som jag umgås mest med och är viktigast för mej är ju tjejgänget som är lika gamla som jag, dvs Madde, Sara och Rosso. Och såklart min ängel, som är som min lillasyster, Vicki!

5 kommentarer:

 1. Tusen tack försvaret! (: Ja läste spanska på 8an i lypa men dålig lärare, o ja ha hört att boys franskalärare e bra eller sådär. O själva språke intresserar mej jättemyky :)

  SvaraRadera
 2. Gillar också Kate Hudson! :)

  Sv- Ååh tack vad glad jag blir!!! !:)
  KRam <333

  SvaraRadera
 3. Like it like it your hair!!!! :D

  SV: Oh yes rikrigt mys!!!

  pusss

  SvaraRadera
 4. åhåå jo morotskaka är för gott, och det där receptet kan jag lova finns inget som slår!!

  SvaraRadera