fredag 21 oktober 2011

Usa Vs Sveige


Jag tänkte göra ett lite annorlunda inlägg nu, fick inspiration av ett radioprogram som jag lyssnade på tidigare idag. Tänkte jämfora lite USA's artister med Sveriges och se vem som egentligen är bättre! Ni får se, de kommer bli bra tror jag!

Let's Begin!


Madonna Vs Lena Philipsson: Vältränad, femtioåring, världskänst artist som dansar, sjunger och medverkar i filmer sådan är ju Madonna. Så, en person jag tänker på från Sverige är nog Lena Philipsson, det matchar med alla kännetecknen som jag räknade upp just utom ''världskänd''. Lena och Madonna är båda vältränade för sin ålder ( Madonna 53 och Lena 45 år). De sjunger och har båda släppt flera album som blivit kända nationellt för Lena och Internationellt och nationellt för Madonna. Båda showar loss båda två Madonnas senaste turne' var Sticky and Sweet tour 2008-2009 och Lena showar just nu på Cirkus i Stockholm med min Drömshow. På scen sjunger de live och dansar loss allt vad de kan. Dessutom har de båda (eller har haft) kända män, Madonna var ju gift med den käna regissören Guy Ritchie och Lena är Gift med designern Per Holknekt.
 Båda ser ju också ganska bra ut för sin ålder och klär sej ungdomligt, som kan vara både en bra och en dålig sak.. 
Enligt mej är båda i samma klass, lika bra och lika dåliga!


Dolly Parton vs Jill Johnson: Country, country och country musik är ju Dolly, henne parar jag lätt ihop med Sveriges Jill Johnson. Inte till utseendet men till musiken, båda två har hjärtat i Country musiken och båda är ju helt obeskrivligt bra och talangfulla!
Har aldrig fastnat för Dollys musik, hon är ju lite äldre och så, men Jill har jag hört några gånger och hon är ju rätt bra!
Justin Bierber Vs Eric Saade, jag tycker bara de är så lika, Erics musik är bättre men till utseende och statusen är de ju ganska lika. Unga, ''snygga'' artister båda, och alla fjortisars dröm! Jag själv tycker inte om nåndera men om jag skulle måsta välja så Saade..


2 kommentarer: