lördag 17 december 2011

17e december 2011

Bloggen har lidit lite under de senaste dagarna, just för att jag har haft så mycket att göra och tänka på. Igår hade jag en helt ljuvlig kväll med vännerna, först dinner och efter det gick vi runt en stund i gamla stan. Idag då började min morgon på värsta möjliga vis, hehe, min syster pinade ut mej på länk, och efter vi hade gått typ 15 minuter började det spö regna, blåsa och allt bara blev så grått. Men vad gör systrana då? Svänger? Neej då dom fortsätter och går en timme till i skitvädret. Altså det bara rann vatten av mej när jag kom in, allt var genomblött. Kan inte fatta att det är sjuttonde december och det är tre plusgrader och ösregn, man blir ju bara deprimerad.

Anyways så skall jag nu börja julstäda i mitt rum och sen planera de sista julklapparna, ikväll blir det julkväll hos min systers pojkväns familj så skall försöka få allt städat innan, Puss!

Tog några bilder igår men märkte just att där inte fanns nån bra och tydlig, hehhe man hinner ju inte fundera på sånt när man bara snabbt vill ta en bild.. :D

2 kommentarer: