tisdag 6 december 2011

Angående Videobloggning

Dagen idag är bara så sköön, vet faktiskt inte varför, men har äntligen fått lite julstämmning så det kan ju inte bli bättre! Plus att foten känns bra nu och jag kunde jogga på den så nu är mitt liv normalt igen!

Har fått massvis med önskningar på videoinlägg och belive me jag har försökt, men jag tycker det känns så idiotiskt att sitta ensam i mitt rum och tala till en dator att de blir så oäkta, det låter inte alls som jag själv! Men jag lovar med alla fingrar på bibeln att jag skall försöka! Kanske ni ännu nån dag får ett mysigt videoinlägg!

Sen då fick jag för typ några månader sen en fråga om sång. Tjejen frågade mej om jag skulle kunna lägga upp en videosnutt där jag sjunger, jaa jag har sjungit framför publik och så men är fortfarande lite osäker, så ett sånt inlägg kommer nog vara skitsvårt för mej att lägga upp. Jag har inga problem med att sitta i mitt rum och banda in när jag sjunger och sedan lyssna på det och jag är inte bly att sjunga inför andra heller så det borde inte vara nåt problem. Men jag tycker bara det är så, jag vet inte, så generande eller ja mer självförtroende behövs för det!

Jag vet att ni vill ha videoinlägg och jag skall försöka, men (skratt) jag lovar inget! 


3 kommentarer:

  1. sv: tack så mycket sötis! :D

    SvaraRadera
  2. Sv: Nej, jag bor inte i Finland, men jag pratar finska. Vet inte om du har hört talas om staden Haparanda, den ligger iaf nära finska gränsen. Går på en skola där det finns både finska och svenska elever så det är därför vi också har firat Finlands självständighetsdag. Sorry om det blev en ganska lång förklaring ;)

    SvaraRadera
  3. Svar: Haha gör så ;) Kul du gillade naglarna ;) :D

    SvaraRadera