fredag 10 februari 2012

10 things you didn't know this about me


1. Jag är sjukt rädd för att vara ensam i mörker, undviker därför gå ut till postlådan/rosket när det är mörkt. Om jag nångång måste gå ut i mörkret, har jag i-poden på fullt i örona, telefonen i handen och halvspringer hela vägen.



2. På tal om vad jag är rädd för, är så rädd för Bloody Mary, blev det för kanske en månad tillbaks när jag och tjejjerna talade om henne. Varje kväll när jag ska o sova tvinnar det i mitt huvud (bloody mary bloody mary bloody mary) och kan absolut inte se in i en spegel när det är mörkt, även om jag aldrig skulle säga blody mary tre gånger högt framför en spegel, så tänker jag på det varje gång jag ser in i en mörk spegel och då blir jag livrädd att hon hör mina tankar osv..




3. När jag är ensam hemma är det aldrig tyst, jag pratar för mej själv ''skrik-sjunger'', för jag hatar när det är tyst, då börjar jag höra (inbilla mej att jag hör) massa olika äckliga ljud. Jag sjunger allt från celine dions låtar till '' I LIKE BIG BUTTS AND I CANNOT LIE'' :D

4. Minst en gång i dagen när jag är ensam och ingen hör mej försöker jag sjunga sista höjningen i Withney Houston's låt I will always love you. Når typ de första tonerna i höjningen sen blir det mer eller mindre skrik/falskt. Anyway så tycker jag det är sjukt roligt att försöka, så jag gör det ofta. Det brukar dock sluta med att jag nästan svimmar eftersom jag glömmer att andas och så.

5. Jag gråter väldigt lätt när jag är hemma ensam eller med familjen. Blir det en 'tiny fight'' är det alltid jag som bölar ihjäl mej först. Hatar verkligen det eftersom jag känner mej så ''svag'' när jag gör det. Jag vill ju inte gråta men det bara sprutar ut. När jag är ensam behöver jag bara tänka på nån som dött, höra en sorglig sång, se på nån sorglig snutt i ett programm så ligger jag där ensam och gråter. Bland andra människor gråter jag inte så lätt, brukar bita ihop och spara det tills jag är hemma, men ibland går det inte heller..

6. En av mina högsta drömmar är att packa min väska och dra iväg från lilla Ebbo, bort från Finland och se världen, och det största, att inte planera när jag ska komma tillbaks!

7. Vill egentligen ine bli något när jag blir stor, skulle bara vilja resa omkring och leva livet. Meen jag måste nog bli nåt så har tänkt på flygvärdinna, nånting inom hotell/turist branchen eller något med människor.

8. Jag älskar mitt hår på sommaren, färgen och volymen jag får då är bäst. Mitt hår på vintern går inte att förklara, en strömmig grå klump är det då. 

9. När jag var liten var drömmen om att bli en artist det jag levde på. Varje gång jag var ensam stod jag i vardagsrummet med fjärrkontrollen till tv:n i handen och lekte att jag var idol vinnaren Ellie som skulle ut på världsturne'. Sjöng allt från Lena Philipsson till Britney Spears och tyckte jag var bäst i hela världen på det.

10. De absolut bästa minnerna från min barndom har jag med Vicki. Vi var helt sjuka då. Belive me. Vi lekte och hade så otroligt vild fantasi då. Här kommer några exempel. Vi lekte att vi var Mary-Kate och Ashley Olsen i filmen New York Minute. Ni vet ena var den rockiga och andra den ordentliga (vi kallade leken rocki&pro :D). Vi lekte i hennes mammas och pappas sovrum så att ena delen av dubbelsängen var min och andra hennes. Ofta blev det dock strider om vem som skulle få vara coola Roxy ( Mary-Kate i filmen) och ordentliga Jane ( Ashley i filmen). 
En annan lek vi hade lekte vi hos mej. Vi skrev vår familj på ett papper, vi hade låtsas mamma och pappa och vi själva var barnen. Vi hade dock typ 25 syskon. Våra föräldrar var typ 45 och våra älsta syskon var 30 och sen hade vi typ ett syskon för varje ålder. Pappret där det stod vår familj på hängde vi upp i ett träd utomhus med en bykknipa och sedan lekte vi i timmar. Vi var typ femton-sexton år i leken så vi körde omkring med våra cyklar längs vår gård och mina grannars gårdar och lekte att vi körde moped på vägen. Memories!






3 kommentarer:

  1. Jag är också sjukt mörkrädd hatar det, och samma sak med ensam hemma, musiken står på, tv.n också hahaa lampor överallt gud!!!

    SV: tack du fina!

    puss

    SvaraRadera
  2. HAHAHA JA DOO ! åjj minnen <3
    // vikkikisskiss

    SvaraRadera
  3. bästa och intressantaste faktan som jag läst på någon blogg! diggar't! :D

    SvaraRadera