tisdag 29 november 2011

Dagens Fråga

Heeejj ellie! Me dej ha man visst int tala på länge! Ja läser din blogg varje dag o tycker den e en av dom bästa i finland ! Min fråga va att hur har du fått ditt hår att växa så långt? Och hur orkar du me jävliga anonyma som bara har negativa kommentarer att bjuda på? Kram! (:

Hej Linda! Tack gumman, du e så söt! Joo, vi ha int setts på länge! ): Angående håret så en sån fråga har jag fått tidigare, och gjorde ett låångt svar på de, och det hittar du här!
Negativa kommentarer av anonyma då, man blir ju alltid helt sjukt glad när man loggar in och skall gokänna alla söta kommentarer. Genast om där är en kommentar som sejjer nåt lite kränkande eller negativt så blir man ju dragen från sjunde himmelen till helvetet typ. Fast man inte vill bry om den/de så blir man så förbannad och störd på det att man tänker på det i dagar! De som inte har bloggar förstår nog inte dethär och tänker att man inte ska ta dem på allvar. Men när en sån kommentar väl dyker upp på bloggen, blir man ju helt förstörd eller lessen, man tänker på det läänge efter. 
Själv försööker jag inte ta dem på allvar men ibland går det ju inte bara, man måste väl bara tänka att det är något som hör till bloggandet, alla gillar inte vad du gör och vissa måste bara sejja det med elaka ord. 
Det gäller bara att vara stark och tänka att de som skriver de elaka kommentarerna är svagare än dej!
Radera dem, försök glömma dem och läsa de trevliga kommentarerna istället!

Kram på dej!


1 kommentar:

  1. aaws söt e du själv ! ^^ okej tack fö svaren ! gjorde min dag mycket bättre ! kram ! ^^

    SvaraRadera